Dėvėti ar nedėvėti?
top of page

Dėvėti ar nedėvėti?

Dėvėti ar nedėvėti?

Yra daugybė mokslinių tyrimų, kad moterims liemenėlių visai nereikia. Nesvarbu, koks krūtinės dydis ar forma, liemenėlės - reikalingos nebent aktyviai sportuojant.

Tačiau jei visgi renkatės dėvėti liemenėles kasdien - yra keli svarbūs faktai, kurių neįmanoma ignoruoti :

•Nors šiek tiek Jums netinkamo dydžio liemenėlė žaloja Jūsų sveikatą;

•Palaikantys ir fiksuojantys krūtinę liemenėlių lankeliai dėvint NUOLAT trikdo kraujotaką, limfos judėjimą ir moters krūtyse susidaro ligoms palankesnė terpė. Pažiūrėjus energetiškai, lankeliai netgi stabdo moteriškos gyvybinės energijos judėjimą.

PRIMENAME gerą ir jau spėjusią pasenti žinią toms, kurios visgi neįsivaizduoja savo dienos be liemenėlės: jau daug metų populiarios „soft“ tipo liemenėlės be lankelių yra puiki alternatyva atgyvenusiems lankeliams. Ir rinkoje yra pilna šių minkštųjų liemenukų - tereikia pabandyti ir rasti sau labiausiai patinkančius.

Dovivi.bra visos „soft“ tipo liemenėlės be lankelių,siuvant specialia technologija suformuojamos taip, kad puikiai prilaikytų, natūraliai keltų ir suformuotų krūtinę. Norime Jums pasiūlyti inovatyviausią ir sveikatai draugiškiausią produktą, todėl naudojame natūralias „kvėpuojančias“ medžiagas, bei siūlome galimybę pasisiūti komplektą pagal savo individualius išmatavimus.

Ir net nėra būtina rasti laiko užsukti pas mus į studiją Kaune, parašyti išmatavimus ir sužinoti kaip taip taisyklingai padaryti galite mūsų elektroninėje parduotuvėje www.dovivibra.com . Papildomai tai nekainuos, mes esame laimingi, kad randate laiko sau ir leidžiate sau dėvėti apatinius, kurie tobulai tinka kaip tik Jums !

Geriausias indikatorius ar apatinis trikotažas tinkamas – jausmas. Mes garantuojame, kad Dovivi.bra net baigiantis dienai nesinorės nusiimti..

JEI visgi renkiesi DĖVĖTI LIEMENĖLĘ - RINKIS liemenėlę, KURIOS NESINORĖTŲ NUSIIMTI.

Wear with Confidence

Go with Love

bottom of page